Shreku - že to nebyly POKY je mi jasný stejně , jako, to že ten kdo to vyrobil a používal , tak sice je vyučenej truhlář, ale truhlář to není ani náhodou - je to debil.
Od nej bych si nedal už vyrobit ani budku pro špačky
Když jsem zde ve vsi začínal a nemel jsem ještě ani cirkulárku, tak mi dělal okna, dveře a vrata. Všechno se to do pár let zkroutilo a neco i uplně rozpadlo.
Ten mamlas spojoval okna i dveře na týble . No blb.
A o nejaké opravě nechtěl ani slyšet.
Tohle ale skutečně používal na stahování desek k sobě a na lepení dýhy a podobně.
Bylo to i příšerne hajdalácky svařený - většina spojů stačila naříznout na jedné straně a na druhé straně urvat
To UNO je benziňák a je to drobet shnilý.
Jediný co na tom bylo pro mě zajímavýho byly náboje zadních kol a ty jsem už odvezl do Močenku na Slovensko panu STEVOvi, když jsem u něj byl pro ten maličký sloup zdvižky.
Příloha:
PA261456.JPG [ 262.35 KB | Zobrazeno 340 krát ]
A to auto je tam zabarikádovyná dřevem a slámpu - bude ještě trvat, než se k němu propracuju.
To ale třeba ani rozřezávat a odstojovat nebudu - asi zavolam sběraře ať si to odvezou.
A nebo holt musím vše odstrojit , vyžkubnout motor, vyprepadovat z nej palicí kliník a nysypat do kýble - jako naši "spoluovčani "
Motorková tříkolka s korbičkou má motor s vrtulkou ze skutru ČZ zvaného PRASE
V muzeu sice nemám žádnou nákladní tříkolku z motorky a
mela by tam nejaká být.
Motorkové tříkolky jsou takový nejprimitivnější a asi to byl kdysi skoro nejrozšířenější domaděl.
ALE tahle tříkolka se mi nelíbí, jak je udělaná.
Musel bych jí předělávat a to by pak ani nebyl exponát
Doufam že se objeví lepší
O motor už projevil zájem jeden kámoš, ktyrý " Prase " má
O té tříkolce až jí nafotím napíšu zvlášťasi do traktory od sousedů - tam je na motorkové domaděly téma